„Preliminariais duomenimis, konkurso medžiagą pasiėmė 14 bendrovių, tačiau kol kas nesulaukėme nė vieno pasiūlymo. Manau, kad tai bus paskutinių dienų ar net valandų klausimas", - DELFI sakė V. Gudėnas.

Pasiteiravus ar nesibaiminama nesulaukti nė vieno pasiūlymo Kauno savivaldybės administracijos direktorius pripažino, kad nerimo yra.

„Čia rimtas klausimas. Aš manau ir mes planuojame, kad neturėtų taip atstikti, kad nesulauksime nė vieno pasiūlymo. Jei vis dėlto taip atstiktų, būtų labai blogai. Tačiau bijau ką nors prognozuoti. Kiek žinau, pagal susirašinėjimus ir bendrovių paklausimus darbas vyko tikrai aktyviai", - sakė V. Gudėnas.

Kauno vadovai tikina, kad architekto Eugenijaus Miliūno suprojektuota arena Nemuno saloje iškils iki 2011 m. Europos krepšinio čempionato, kuris vyks Lietuvoje.

Arenos statybos kainuos apie 169 mln. Lt. Lėšų tikimasi gauti iš Vyriausybės, ES fondų. Dalį lėšų skirs Kauno savivaldybė bei planuojama pritraukti privačių investuotojų pinigus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją