Verslininkų pasiūlymas - geranoriškai nutraukti sutartį, motyvas - verslininkai negali laikytis joje numatytų įsipareigojimų. Tai ne vieno ar dviejų namų istorija.

„Komplekso pastatuose bus įrengti verslo klasės apartamentai, parduodami išskirtinėmis teisėmis“, – taip šiuo metu pristatomas „Strazdelio namų“ projektas. Kvartalą prestižinėje vietoje – tarp Bastėjos ir Aušros vartų – stato bendrovė Leidybos centras.

Dėl „išskirtinių teisių“ į šiame name prieš dvejus metus rezervuotus butus pirkėjai priversti kovoti pasitelkę advokatus. Pirkėjams siūloma nutraukti buto pirkimo sutartis – už tai bendrovė siūlosi grąžinti įmokas bei 10 proc. netesybų.

„Šaltinių namai“ – tai dalelė Vilniaus širdies. Taip pristatomas bendrovės „PK Invest“ projektas Vilniuje, tarp Aguonų ir Šaltinių gatvių.Bet kai kuriuos butus kvartale rezervavusius pirkėjus galėjo ištikti širdies smūgis, kai jie sužinojo, kad čia negalės įsikurti, rašo „Būstas”.

Ir iš „Šaltinių namų“ projekto plano išnyko III korpusas, o jame butus rezervavę gyventojai gavo raštus dėl sutarties nutraukimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją