Naujasis operatorius numato pertvarkyti viešbučio registratūrą, įrengti panoraminį liftą, naują 150 vietų restoraną, 5 konferencijos sales, kuriose tilptų iki 500 žmonių, taip pat - išplėsti "City Casino" patalpas. Jau šiais metais viešbutyje “Panorama” buvo moderniai atnaujinti visi 207 viešbučio kambariai.

Kitais metais viešbučio rekonstrukcijai numatoma skirti 3 milijonus litų.

Lyginant 2004 metų pirmųjų dešimties mėnesių rezultatus su šiais metais, UAB “Mikotelis” apyvarta padidėjo 74 procentais. Ketvirtadalis UAB „Mikotelis“ valdomų viešbučių svečių - Lietuvos verslininkai. Kitą dalį sudaro turistai iš Lenkijos, Suomijos, Jungtinės Karalystės ir Italijos.

UAB „Mikotelis“ priklausančiuose trijuose viešbučiuose bus 290 kambarių: 26 iš jų yra viešbutyje „Mikotel“, 57 – viešbutyje “Comfort Vilnius“, 207 – viešbutyje “Panorama”.

Visi trys viešbučiai yra įsikūrę pačiame Vilniaus senamiestyje.

2006 metais “Mikotelis” planuoja aktyvią plėtrą į Kauną ir Klaipėdą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją