"Šiaulių kraštas" rašo, kad statytojai neranda dvylikos aukštų viešbučio operatoriaus.

"E.L.L. Nekilnojamo turto" generalinis direktorius Andrejus Trofimovas sakė, jog daugiaaukščio statyba gali būti atidėta ir gali keistis pastato paskirtis.

"Be operatoriaus negalime išspręsti viešbučio statybos klausimų, nes mes patys viešbučio nevaldysime. Operatoriaus vis dar ieškome, bet svarstome ir galimybę statyti biurų pastatą. Rinkos tyrimai rodo, jog Šiauliuose yra ir viešbučių, ir biurų poreikis", - teigė A.Trofimovas.

Pasak jo, aukštuminės statybos nemanoma atsisakyti - pamatai dedami ir daugiaaukštis iškils, tik galbūt antrajame statybos etape.

"Galime kompleksą atidaryti ir be viešbučio, o jį statyti vėliau, kai atsiras operatorius", - sakė A. Trofimovas.

Šiaulių turizmo informacijos centro apklausos rodo, jog turistams vietų viešbučiuose stinga. Ypač vasarą ir miesto renginių metu. Dalis vietų viešbučiuose nuolat atitenka NATO kariams, dislokuotiems Zokniuose.

Į "Saulės miestą" numatyta investuoti apie 100 mln. litų. Trijų aukštų prekybos ir pramogų kompleksą su integruota autobusų stotimi planuojama atidaryti kitų metų rugsėjo 1 dieną.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją