Pagal numatomą koncepciją pirmajame originalios architektūros stiklo pastato aukšte bus prekybos ir darbo su klientais zona, antrajame ir trečiajame aukšte įsikurs biurai. Šalia pastato bus įrengta požeminė ir antžeminė automobilių stovėjimo aikštelės.

"Realtus" rinkodaros vadovo Šarūno Ruzgio teigimu, centras turi nemažai privalumų - yra visai šalia sparčiai besiformuojančios Šiaurės miestelio komercinės zonos, pastatas puikiai matomas iš tolo pravažiuojantiems judriomis Kareivių ir Žirmūnų gatvėmis ir iš bet kurios miesto dalies yra lengvai pasiekiamas privačiu ar miesto transportu. Be to, visai netoliese iškils nauji traukos objektai - prekybos ir laisvalaikio objektai.

Projekto vadovas yra Laimonas Jucius. Netrukus bus pradėtas rengti statinio techninis projektas.

"Realtus" šių metų pradžioje paskelbė per penkerius metus investiciniams projektams numatanti skirti per 400 mln. litų savo ir skolintų lėšų. Planuojama, kad vien 2005 metais "Realtus", plėtojančios įvairius gyvenamosios ir komercinės paskirties projektus, valdomų projektų vertė sieks apie 50 mln. litų.

Šiuo metu "Realtus" stato dviejų 16 aukštų daugiabučių gyvenamųjų namų kompleksą su komercinėmis patalpomis Ukmergės gatvėje Vilniuje ir galutinai projektą užbaigs liepos mėnesį, taip pat stato trijų gyvenamųjų namų kompleksą Palangoje. Iš viso šiuose projektuose bus pastatyta per 200 butų, o bendra investicija sieks apie 28 mln. litų.

Klaipėdos miesto centre turimame sklype H. Manto gatvės ir Mažvydo alėjos sankirtoje iškils 17 tūkst. kvadratinių metrų bendrojo ploto prekybos ir laisvalaikio centras. Sklypą tam nuomoja PST antrinė įmonė "Audros rūmai". Į šį projektą numatoma investuoti apie 60 mln. litų, o kompleksą užbaigti 2006 metais.

"Realtus" įstatinis kapitalas - 1 mln. litų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją