"Delfino" projektą įgyvendino bendrovė PVP, priklausanti ne "Invaldos" grupei, o jos vadovams - Dailiui Juozapui Mišeikiui, Alvydui Baniui bei "Invalda Real Estate" direktoriui Dariui Šulniui.

"Pirmasis "Invaldos" grupės gyvenamųjų namų projektas buvo sėkmingas ir artėja prie pabaigos: butai ir komercinės patalpos šiame name jau parduotos", - sakė "Invalda Real Estate" direktoriaus pavaduotojas Tomas Bučas.

"Delfinas" - 12 ir 8 aukštų pastatų kompleksas sostinės A. Juozapavičiaus gatvėje, kurio bendras plotas sudaro apie 15,4 tūkst. kvadratinių metrų, o gyvenamasis plotas - 9,4 tūkst. kvadratinių metrų. Iš viso įrengti 98 butai.

Užbaigus "Delfino" projektą, "Invaldos" grupė imasi naujų. Didžiausias iš jų - dešiniajame Neries krante, šalia Karaliaus Mindaugo tilto statomas maždaug 50 mln. litų vertės komercinių patalpų ir butų kompleksas "Nida", kuriame bus apie 180 butų ir 1,5 tūkst. kvadratinių metrų komercinių patalpų.

"Nidos" projektą įgyvendina bendrovė "PVP Nida", kuri priklauso "Invaldos" grupės įmonei "Pozityvios investicijos".

Pasak T. Bučo, rudenį "Invaldos" grupė taip pat ketina pradėti gyvenamųjų namų statybas šalia Vilniaus esančiuose Bukčiuose, buvusioje metalo apdirbimo įmonės "Broner" teritorijoje, taip pat įgyvendinamas gyvenamųjų namų statybos projektas Valakampiuose. Tarp "Invalda Real Estate" projektų Kaune - gyvenamoji statyba Vytauto prospekte bei Žuvinto gatvėje. Bendrovė įgyvendina statybos projektus ir Juodkrantėje.

"Invalda Real Estate" taip pat valdo logistikos centrus IBC Vilniuje bei Kaune.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją