Pasak bendrovės pranešimo, teritorijoje esančių statinių griovimo ir teritorijos valymo darbai kainuos daugiau kaip 5 mln. litų.

Bendrovė „Verdispar“ šioje miesto dalyje statys gyvenamųjų ir komercinės paskirties pastatų kompleksą. Projekto pirmojo etapo statybos darbus numatoma pradėti šių metų pabaigoje.

„Tikimės, kad darbai vyks sklandžiai, todėl jau netolimoje ateityje galėsime pradėti projekto pirmojo etapo statybos darbus. Šiame sklype planuojamas skandinaviško stiliaus gyvenamosios ir komercinės paskirties kvartalas, puikiai įsiliesiantis į bendrą Klaipėdos miesto erdvę“, - teigia „Verdispar“ įmonės Lietuvoje „Verdispar Project Development“ vykdantysis direktorius Göranas Ahlqvistas.

Kvartalo koncepcija buvo parengta kartu su Klaipėdos architektu Edmundu Andrijausku.

Planuojama, jog šioje „Verdispar“ įsigytoje teritorijoje bus pastatyta apie 50 000 kv m gyvenamosios paskirties ir apie 10 000 kv m komercinės paskirties pastatų. Per artimiausius 5 metus į šią už Jono kalnelio esančią teritoriją bus investuota beveik 260 mln. litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją