Nepaisant to, kad policijos pareigūnų vykdomos prevencinės priemonės keliuose pastaruoju metu tampa vis intensyvesnės, o apie jų vykdymą nuolat informuojama visuomenė, akivaizdu, kad dalis eismo dalyvių tiesiog nepaiso daugkartinių įspėjimų.

Policijos teigimu, neblaivūs prie automobilio vairo sėdę asmenys, grubiai pažeisdami Kelių eismo taisyklių reikalavimus kelia didelę grėsmę kitų žmonių saugumui, patys rizikuodami susilaukti griežtų sankcijų ar nukentėti eismo įvykyje.

Su nuobaudomis, skiriamomis už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio, plačiau galima susipažinti galite čia.

Per pirmąjį šių metų pusmetį Vilniaus apskrityje bendras visų registruotų eismo įvykių skaičius, palyginus su analogišku 2008 m. laikotarpiu sumažėjo 63,9 proc.; įskaitinių eismo įvykių, kuriuose žuvo ar jų metu buvo sužeisti žmonės, registruota 27,5 proc. mažiau; žuvusiųjų skaičius sumažėjo 41,5 proc., sužeistųjų skaičius sumažėjo 31,6 proc.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją