Kaip praneša Vilniaus savivaldybė, nuo sekmadienio, liepos 1 dienos, atnaujinamas eismas Vilkpėdės gatve, tačiau dėl inžinerinių tinklų įrengimo ir rekonstrukcijos darbų eismas bus ribojamas Panerių gatvės sankryžose su Zietelos ir Burbiškių gatvėmis.

Eismo sąlygoms pagerinti nuo liepos 2 dienos Naugarduko ir Gerosios Vilties gatvių sankryžoje veiks laikinas šviesoforas.

Liepos 2 – rugpjūčio 31 dienomis dėl vandentiekio tinklų rekonstrukcijos bus ribojamas eismas Panerių ir Burbiškių gatvių sankryža. Minėtu laikotarpiu šia sankryža galės važiuoti tik viešasis transportas, o visos kitos transporto priemonės bus nukreipiamos apylanka.

Nuo šios sankryžos stoties link bus galima važiuoti Panerių, Gerosios Vilties ir Naugarduko gatvėmis.

Sunkiajam transportui bus rekomenduojama apvažiuoti Savanorių prospektu ir Geležinio Vilko gatve.

Vilniaus pietinis aplinkkelis – tarptautinio IXB transporto koridoriaus trūkstama grandis tarp Žirnių gatvės ir Lazdynų tilto. Projektą „IXB transporto koridoriaus trūkstamos grandies statyba – Vilniaus pietinis aplinkkelis“ finansuoja Europos Sąjungos Sanglaudos fondas, Lietuvos Respublika ir Vilniaus miesto savivaldybė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją