Akcinės bendrovės “Ragutis“ generalinis direktorius Vytautas Meištas tapo asociacijos pirmininku. LAA tarybos pirmininkas keičiamas kasmet.

Aludariai palankiai įvertino pernai asociacijos pradėtas socialines akcijas, kurias nutarta tęsti šiemet. 2006 metais aludariai pirmieji iš Lietuvos asociacijų pasirašė Europos kelių saugumo chartiją, o praėjusių metų pabaigoje kartu su Susisiekimo ministerija pradėjo visuomenės susidomėjimo sulaukusią kompleksinę akciją „Aludariai -prieš žiaurius įpročius“. Specialus tinklalapis, lauko stendai ir akcijos padėkliukai baruose ragino vairuotojus susimąstyti prieš sėdant prie vairo girtiems.

Šiemet aludariai planuoja socialinę akciją, nukreiptą prieš girtaujantį jaunimą „Girtavimas – nemadingas“. „Stengsimės kreiptis tiesiai į jaunus žmones, kurie dažnai nesuvokia ribos tarp pasilinksminimo ir girtavimo. Mes manome, kad tik visuomenės sąmoningumo didinimas yra vienintelė veiksminga priemonė kovojant prieš girtavimą“, - sakė V.Meištas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją