Testinėje paslaugos versijoje vartotojai gali susikurti asmeninius
blogus
ir dalintis ten savo mintimis bei pastebėjimais, pareikšti nuomonę apie Lietuvoje ir pasaulyje vykstančius įvykius, talpinti nuotraukas ar skelbti savo kūrybą.

Kaip susikurti savo dienoraštį galite sužinoti čia .

Pirmieji naująją paslaugą išbandė festivalio“Mados infekcija” organizatoriai. Savo dienoraštyje jie supažindina su renginio dalyviais ir kūrėjais, skelbia festivalio naujienas.

Startavus paslaugai DELFI blog, pasikeitė ir DELFI redakcinis blogas . Dabar dauguma redakcijos darbuotojų turi savo asmeninius, nuolat atnaujinamus dienoraščius.

Apie DELFI

DELFI yra didžiausias naujienų portalas Lietuvoje, siūlantis naujienas, elektroninio pašto, mobiliąsias ir kitas komunikacijos paslaugas. Tyrimų kompanijos „Gemius“ duomenimis, kiekvieną darbo dieną DELFI lankosi apie 240 tūkst. žmonių. DELFI priklauso „Interinfo” grupei, didžiausiai verslo katalogų leidybos kompanijai Europoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją