Kaip pastebi Alanas Boyle’as, msnbc.com rubrikos „Cosmiclog” apžvalgininkas, ši programa panaši į jau egzistuojančias programas
ar
.

Vartotojas, įsidiegęs programą į savo kompiuterį, internetu gauna vaizdą iš keleto didžiausių teleskopų. Taip galima apžiūrėti naktinį dangų su žvaigždėmis. Nuspaudus ant sudominusio objekto pasirodo informacija apie jį, kuri arba jau yra programoje, arba parsiunčiama iš interneto.

Programoje įdiegtos tokios funkcijos kaip dangaus stebėjimas iš įvairių Žemės kampelių, įvairūs virtualūs turai, kuriuos pristato astronomai (daugiau nei 30). Vartotojų skiltyje leidžiama pačiam sukurti savo virtualią žvaigždžių apžvalgą ar peržiūrėti kitų vartotojų sukurtas apžvalgas.

Programa veikia tiek „Windows”, tiek „Mac” aplinkose. Programa reikalauja nemažai kompiuterio resursų. „Windows” aplinkoje reikia bent Intel Core 2 Duo 2 GHz procesoriaus, 1 GB operacinės atminties, vaizdo plokštės su 128 MB atmintimi, 1 GB laisvos vietos kietajame diske.

„Mac” savininkai galės naudotis programa, jei jų kompiuteryje bus bent Intel Core 2 Duo 2.2 GHz procesorius, 1 GB operacinės atminties, vaizdo plokštė su 128 MB atmintimi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją