Informacinių, telekomunikacinių ir elektronikos technologijų mėgėjai bei specialistai, susibūrę į juos vienijančio portalo www.elektronika.lt bendruomenę, parodos metu pristatys robotą, kuris apvažiuoja kliūtis, robotą (su nešiojamuoju kompiuteriu), kuris seka spalvą, lakstančius robotukus, pagamintus iš kompiuterinių pelių, ir kitus savo kūrinius.

Pasak „Elektronika.lt“ projekto vadovo Tautvydo Levinsko, portalas siekia paskatinti žmones ne tik vartoti, bet ir kurti. „Norime vartotojui pasiūlyti alternatyvą, parodyti, kad jis pats gali būti kūrėju ir, kad tai yra įdomu“, - sakė T. Levinskas.

„Elektronika.lt“ kūrėjams suteiktoje erdvėje prie „Technopolio“ stendo eksponuojami keturių elektronikų darbai.

„Elektronika.lt“ atstovus ir jų kūrinius rasite 1-ojoje „Litexpo“ parodų salėje, bendrame „Technopolio“ stende, kartu su Lietuvos jaunųjų mokslininkų sąjunga bei Mokslo populiarinimo draugija. Jų atstovai išradimus pristatys ir jungtiniame „Technopolio“ stende 5-ojoje salėje, kartu su kitomis inovatyviomis įmonėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją