Nors pora iš pradžių planavo susituokti šių metų rugpjūtį, jie buvo priversti vestuvių datą atkelti į balandžio 11 dieną, kai sužinojo, kad Solomonas serga nepagydoma kepenų vėžio forma.

Tuomet, nuo vestuvių įžadų praėjus vos keturiems mėnesiams, 26 metų Solomonas paliko šį pasaulį. Jo laidotuvės įvyko rugpjūčio 24-ąją, beveik tą pačią dieną, kurią iš pradžių pora planavo susituokti, rašo dailymail.co.uk.

Jausmingame vestuvių vaizdo įraše matyti, kaip pora duoda santuokos įžadus ir po to meiliai šoka. Vestuvių fotografijose taip pat užfiksuota džiaugsminga ceremonija, nors kelios savaitės prieš ją Solomonas buvo sužinojęs sukrečiančią žinią.

Pranešdama apie savo vyro mirtį, Jennifer, internete prisistatanti Jenn vardu, rašė: „Pats nuostabiausias mano pažintas žmogus po aštuonių mėnesių kovos su vėžiu paliko šį pasaulį“.

„Solomonas kovojo ilgai ir sunkiai, atiduodamas visą save. Jo optimizmas ir humoro jausmas teikė stiprybės mums abiem ir mūsų artimiesiems“.

„Už tai mes niekada negalėsime deramai jam padėkoti“.

Pora iki vestuvių draugavo šešerius metus, kol galiausiai praėjusių metų balandį Solomonas pasipiršo Jennifer. Savo vestuves jie planavo švęsti 2015 metų rugpjūčio 22 dieną.

Toronte baigęs vieną mokyklą, Solomonas siekė dirbti virtuvės šefu ir planavo išlaikyti savo šeimą.

Tačiau 2014 metų gruodį jam buvo diagnozuotas kepenų vėžys. Operacijos metu auglys buvo pašalintas ir gydytojai manė, kad operacija buvo sėkminga.

Tačiau kovą Solomonas buvo skubiai išvežtas į ligoninę dėl nepakeliamų pilvo skausmų. Tyrimai parodė, kad vėžys sugrįžo ir jau buvo išplitęs. Šį kartą jis buvo nebepagydomas. Maža to, gydytojai pranešė, kad Solomonas gali mirti, taip ir nesulaukęs savo vestuvių.

Pasiryžusi kuo prasmingiau išnaudoti likusį laiką, pora svetainėje „GoFundMe“ paprašė finansinės pagalbos, kad galėtų paankstinti vestuvių ceremoniją. Vos per kelias dienas žmonės porai paaukojo 50 tūkst. dolerių.

Balandžio 11 dieną įsimylėjėliai susituokė netoli Ontarijo esančiame muziejuje „Casa Loma“, o po vestuvių leidosi į kelionę pamatyti Niagaros krioklių. Pora taip pat įsigijo šunį.

Nepaisant medikų įspėjimų, kad gyventi liko nedaug, Solomonas viršijo liūdnas jų prognozes ir mirė tik praėjusią savaitę.

Atiduodama paskutinę pagarbą savo vyrui, Jennifer pridūrė: „Solomonai, tu niekada nesužinosi, kokią man įtaką padarei“.

„Per šiuos pastaruosius mėnesius tu mane išmokei, kad negalima švaistyti veltui nė vienos dienos“.

„Amžinai liksiu tau skolinga už tai, kad parodei man, kas yra tikra meilė. Per 26 metus mes išmokome daugiau, negu kiti išmoksta per visą gyvenimą“.

„Mes turėjome kartu nugyventi dar 60 metų, bet vis tiek amžinai būsiu dėkinga Dievui, kad jis padovanojo mums aštuonis neįtikėtinus metus“.

„Mano širdis visuomet priklausys tau. Apkabink nuo mūsų Julie (anksti mirusią Jennifer sesutę – aut. past.). Susitiksime prieangyje, mielasis“.