Visą Lenkiją sukrėtusi žinia, kad kurortinio miestelio Jastčembe Zdruj 42 metų gyventojas Dariuszas P. dėl milijono zlotų žmonos draudimo sutarties padegė savo namą, o gaisro metu sudegė ne tik žmona, bet ir keturi jų vaikai, turi savo tęsinį.

Kaip rašo dienraštis „Fakt”, padegėjas jau seniai turi meilužę taip pat su keturiais vaikais. Vienintelis likęs gyvas jo sūnus 18-metis Wojciechas P. jau spėjo įsimylėti tėvo meilužės dukrą Gabrielę. Su ja vaikinas lanko tą pačią mokyklą. Kaip tikina dienraštis, jaunuoliai vasario mėnesį moksleivių atostogas drauge leido Italijos Alpėse ir gyveno po vienu stogu.

Dienraštis klausia, kas žino, ar tas jų bendravimas buvo tik pradžia? Galbūt jau tada jo tėvas galėjo sužavėti mergaitės motiną Renatą P.
Našlė su keturiais vaikais negalėjo atsispirti Dariuszo P. žavesiui.

Jų vestuvės planuojamos antroje šių metų pusėje po to, kai pasibaigs sužadėtiniui gedulo laikotarpis dėl žmonos ir keturių vaikų žūties. Neatmetama galimybė, jog drauge įvyks dvejos vestuvės – tėvo ir sūnaus.

Tačiau čia lemiamą žodį tars prokurorai, kurie kol kas tik įtariamą žmonos ir vaikų žudiką gali įkalinti iki gyvos galvos.