„Tai susiję su draudimu įvažiuoti kitam Kiseliovui. Dabar ši klaida yra taisoma“, - naujienų agentūrai „Interfaks“ papasakojo šaltinis iš teisėsaugos ir patikino, kad kalba apie agentūros „Rossija segodnia“ („RIA Novosti“) generalinį direktorių Dmitrijų Kiseliovą.

Kaip rašo gazeta.ru, pagarsėjęs dirbdamas NTV, kur dešimt metų vedė laidą „Itogi“, nuo 2009 m. Jevgenijus Kiseliovas bendradarbiauja su Ukrainos televizijos kanalu „Inter“ ir turi leidimą gyventi Ukrainoje.

Jau anksčiau pranešta, kad Kijevo oro uoste „Borispol“ sulaikytas J. Kiseliovas laikomas deportuotiems asmenims skirtoje patalpoje.

Dmitrijus Kiseliovas
Šių metų rugpjūčio mėn. Ukrainos nacionalinė televizijos ir radijo taryba paviešino Rusijos žurnalistų ir televizijos kanalų vadovų sąrašą, kuriems draudžiama įvažiuoti į Ukrainos teritoriją.

Į juodąjį sąrašą įtrauktas ir „Rosiija segodnia“ generalinis direktorius Dmitrijus Kiseliovas.

Į Kijevo sankcijų sąrašą pateko ir kiti gerai žinomi Rusijos žurnalistai: Vladimiras Solovjovas, Arkadijus Mamontovas, Irada Zejnalova, Jekaterina Andrejeva ir kt. Taip pat į šį sąrašą įtrauktas „Pervij kanal“ generalinis direktorius Konstantinas Ernstas, Rusijos valstybinės televizijos ir radijo bendrovės VGTRK vadovas Olegas Dobrodejevas, NTV generalinis direktorius Vladimiras Kulistikovas ir TVC vadovė Julija Bystrickaja, o taip pat ir leidyklos „News Media“ („LifeNews“) generalinis direktorius Ašotas Gabrelianovas bei „Russia Today“ vyriausioji redaktorė Margarita Simonjan.