George‘as Rekersas, kuris yra JAV nacionalinės organizacijos, užsiimančios gėjų ir lesbiečių orientacijos pakeitimu, valdybos narys, pasisamdė kompanioną svetainėje Rentboy.com, kuri siūlo klientams įvairius variantus nuo „išnuomojamo berniuko“ ir „tėvuko“ iki „masažuotojo“.

Dr. G. Rekersas pasakė, kad parsidavinėjantį vaikiną pasiėmė į dešimties dienų kelionę į Londoną ir Madridą kaip kelionės asistentą, nes po operacijos jam būtina pagalba. „Man buvo atlikta operacija, – pasakė jis „Miami New Times“. – Negaliu kelti lagamino, todėl jį ir pasamdžiau.“ Pora buvo nufotografuota Majamio tarptautiniame oro uoste praėjusį mėnesį.

Nuotraukose matyti, kad pastorius stumia vežimėlį su jų abiejų lagaminais.
Nustatyta, kad Dr. G. Rekerso kompanionas – 20-metis puertorikietis, kuris Rentboy.com svetainėje pasivadino „Geo“. Svetainėje jis apibūdinamas kaip „jausmingas, pašėlęs ir viskam pasirengęs“, be to, rašoma, kad jis turi gražų užpakaliuką.

Šią savaitę Majamio žurnalistams vaikinas pasakė, kad jį nustebino G. Rekerso teiginys, neva jis supratęs, kad Geo yra parsiduodantis vyras tik įpusėjus atostogoms.

Savo profilyje Rentboy.com Geo rašo: „Mokausi koledže, esu išsilavinęs, malonaus būdo, vyriškas. Su manimi linksma, moku palaikyti pokalbį.“ Vardindamas savo talentus jis nepamiršta paminėti striptizo ir go go šokių. „Padarysiu viską, kaip tu nori, jei tik manęs paprašysi“, – pasižada jis.

Dr. G. Rekersas, kuris įsteigė įtakingiausią Amerikos krikščionių lobistų grupę, eksperto statusu pasisakė už draudimą homoseksualiems asmenims įvaikinti Floridoje ir Arkanzase. Jis taip pat parašė nemažai knygų apie homoseksualumą kaip apie pagydomą negalavimą, pavyzdžiui, „Augame heteroseksualais: ką šeimos privalo žinoti apie homoseksualumą“ („Growing Up Straight: What Families Should Know about Homosexuality“).