Tačiau, kaip pabrėžia agentūra AP, ir teisinis, ir politinis jam likęs laikas jau eina į pabaigą.

Tuo tarpu Teksaso gubernatorius George'as W. Bushas (Džordžas V. Bušas) pradėjo priešingą kampaniją, siekdamas įtikinti visuomenę, jog jis yra teisėtas prezidento rinkimų Floridos valstijoje ir visoje šalyje laimėtojas. Tuo pat metu G. W. Bushas rengiasi sudaryti naują respublikonų administraciją.

Respublikonų kandidatas į viceprezidentus Dickas Cheney (Dikas Čeinis) pranešė, kad ketvirtadienį aplankys G. W. Busho rančą kartu su atsargos generolu Colinu Powellu (Kolinu Pauelu). Iškart pasigirdo kalbų, kad C. Powellas gali tapti naujuoju valstybės sekretoriumi. C. Powellas yra sakęs, kad sutiktų eiti šias pareigas.

Nuo balsavimo prabėgo jau 23 dienos, tačiau kova dėl viešosios nuomonės palankumo kartais būna intensyvesnė net už rinkimų kampaniją. Trečiadienį A. Gore'as surengė staigų propagandinį puolimą, duodamas vieną interviu po kito. Jis siekia, kad visuomenė parodytų didesnę kantrybę jo inicijuotiems teismų procesams. Tuo tarpu respublikonai įnirtingai kaltina A. Gore'ą ir demokratus "mėginimu pasiglemžti rinkimus".

Tačiau rinkimų baigtis priklauso nuo teismų, ir ją kol kas sunku prognozuoti.