Skirtingai pateikiamas ir manifestacijos dalyvių skaičius. Anot teisėsaugininkų, miesto manifestacijose dalyvavo apie 7 tūkst. kapitalistinės sistemos priešininkų, nors, pačių manifestantų paskaičiavimais, jų susirinko per 20 tūkst.

Demonstrantai pasisako prieš bankų įsigalėjimą, neefektyvią ekonominę politiką, Angelos Merkel diktatą sprendžiant pasitraukimo iš krizės kelius. Aktyvistai, tarp kurių yra ir kairiųjų radikaliųjų grupuočių atstovų, įžeidžiamus lozungus adresuoja Europos centrinio banko vadovams. Teisėsaugininkai, kuriems talkina ir sraigtasparniai, praneša apie "daugybę įstatymo pažeidimų".

Šiuo metu policija eiseną sustabdė. Pranešama apie nuolatines protestuotojų vykdomas provokacijas. Policininkai ketina suskaidyti eiseną į kelias dalis, o tai kelia dar didesnį manifestantų pasipiktinimą. Mitingo dalyviai reikalauja išlaisvinti savo kolegas ir leisti toliau tęsti eiseną.

Situacija Frankfurte jau antra diena labai įtempta. Penktadienį į masines antikapitalistų akcijas visame mieste susirinko apie du tūkstančius žmonių. Manifestantai grasino blokuoti Europos centrinio banko (ECB) pastatą, kuris, jų nuomone, yra "tikras blogio įsikūnijimas" ir vienas iš krizės Pietų Europoje kaltininkų.