„Super Mursi“ – 30 sekundžių filmukas, prasidedantis kaip klasika tapęs kompiuterinis žaidimas „Super Mario“. Skirtumas nuo originalo tik tas, kad, vietoj kompiuterinio žmogeliuko su ūsais, vaizduojamas šalies prezidentas, skelbia „al-Arabiya“ naujienų tarnyba.

„Super Mursi“ yra priverstas kovoti su juo dėl prezidento posto praeityje besivaržiusiais kandidatais Mohamedu el Baradei (Konstitucinės partijos lyderiu), Populiariosios srovės politinės jėgos lyderiu Hamdeenu Sabahi ir Kongreso partijos galva Amru Moussa.

Visi jie priklauso Nacionaliniam revoliucijos išgelbėjimo frontui –2012 metų lapkritį suformuotai koalicijai, kurios pagrindinis tikslas yra neleisti M. Mursi be jokių konsultacijų priiminėti naujų teisės aktų.

Įveikęs priešininkus, „Super Mursi“ susiduria su netikėtu iššūkiu – Musulmonų Brolijos vyriausiuoju lyderiu Mojammedu Badie. Žaidimas čia ir baigiasi – žodžiais „Revoliucija baigta“, kurie pasirodo kaip tikro žaidimo finale (juodame žaidimo pabaigos fone).

Šis 30 sekundžių filmukas – naujausias internete pasklidęs pokštas, pašiepiantis Egipto prezidentą.

Vasarį Balandžio 6-osios judėjimas Egipto prezidento vardu užpildė paraišką konkurse kelionei į kosmosą laimėti. Pagrindinis politinio judėjimo tikslas – viltis, kad M. Mursi iš ten niekada negrįš.

Iš pradžių judėjimas nuoširdžiai rėmė M. Mursi, tačiau vėliau prezidentą pradėjo kaltinti monopolizavus valdžią ir ėmus piktnaudžiauti kardinaliomis reformomis.