Šiam komitetui priklausanti S.Collinz kalbėdama per radiją sakė, kad toks prašymas gali būti pateiktas, jeigu tyrimo eigoje paaiškės, kad būtų prasminga susipažinti su prezidento deklaracija.

Iki šiol susipažinti su D.Trumpo deklaracija reikalavo ne respublikonai, o demokratai. Pasak jų, šis dokumentas iš karto parodytų, ar prezidento pareiškimai, kad jis neturėjo verslo reikalų Rusijoje, atitinka tikrovę.

„Jeigu reikės gauti visą virtinę atsakymų, tai, mano manymu, mes tam pasiryžtume (paprašytume mokesčių deklaracijos)“, – sakė S. Collins ir pabrėžė, kad kol kas nežino, ar tokia būtinybė iškils.

Senatorė taip pat pranešė, kad komiteto „daugelis narių“ prašys iškviesti apklausai buvusį D.Trumpo nacionalinio saugumo patarėją Michaelą Flynną.. Daugelis Kongreso narių mano, kad jis pernelyg glaudžiai susijęs su Rusija.

Kol kas neaišku, ar M. Flynno apklausa bus atvira, ar vyks už uždarų durų, sakė S. Collins.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)