Kaip rašo bulvarinis laikraštis „New York Post“, šio leidinio skilčiai „Page Six“ šaltinis teigė, jog A. Kabajeva, kuri yra ir Dūmos narė, pagimdė mergaitę praėjusių metų lapkritį.

Rusijos žiniasklaida niekada nerašė, kad V. Putinas turi mažamečių vaikų. O kai prieš dvejus metus A. Kabajeva pasirodė ant rusiško „Vogue“ viršelio, ji pasakė, kad berniukas – jos sūnėnas.

„Aišku, visi galvoja, kad jis – mano sūnus“, – juokėsi ji tada. Kai 2008 m. „Moskovskij Korrespondent“ parašė, kad V. Putinas slapta susižadėjo su A. Kabajeva, leidinio savininkas milijardierius Aleksandras Lebedevas greitai paneigė šią žinią, o laikraštį uždarė. Na bet gandai sklando.

V. Putino žmona Liudmila nesirodė viešumoje nuo praėjusių metų pavasarį vykusios prezidento inauguracijos. Sausį jai sukako 55 m., tačiau oficialios gimtadienio šventės nebuvo.

Neseniai Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas sveikindamas su gimtadieniu tinklalapyje „Twitter“, pavadino ją pirmąja V. Putino žmona.

Bulvarinė spauda spėlioja, kad V. Putinas kartu su Alina ir dviem jos vaikais persikėlė į prabangią rezidenciją Sočyje prie Juodosios jūros. Ten neseniai didelių mokesčių norėjęs išvengti prancūzų aktorius Gerardas Depardieu gavo rusišką pasą iš V. Putino. Na o V. Putino žmona Liudmila, kalbama, gyvena milijonų rublių vertės svečių name Jelizarovo vienuolyno teritorijoje, netoli Pskovo, arti sienos su Estija.