Būdamas 30-ies Dentone JAV Teksaso valstijoje gyvenantis J. Bramblittas buvo jau visiškai aklas. Nepaisant šios asmeninės tragedijos, jaunas vyras nusprendė, kad aklumas jam nesutrukdys tapyti, rašo „The Daily Mail“.

J. Bramblittas tapo ant specialios medžiagos pakeltais kraštais, paruošia darbo eskizą, o vėliau jį spalvina. Per pastaruosius 12 metų jam pavyko ištobulinti išskirtinę tapymo techniką: iš pradžių jis piešinį pamato vaizduotėje, vėliau panaudodamas specialią medžiagą paruošia darbo eskizą, o tada darbą spalvina.

„Kai netekau regėjimo, pradėjau mokytis, kaip naudotis savo jausmais naujai tam, kad galėčiau atlikti užduotis, kurias atlikdavau matydamas“, - pasakojo J. Bramblittas.

„Pradėjau tapyti, nes norėjau atnaujinti ryšį su žmonėmis, norėjau, kad jie suprastų, kad nepaisant epilepsijos ir aklumo vis tiek esu čia“, - patikino jis.

„Pripažinimas, kurio sulaukiau dėl savo darbų ir dirbtuvių, man reiškia daugiau ryšių su neįtikėtinai nuostabiais žmonėmis iš viso pasaulio, tai man suteikia optimizmo žengti į ateitį“, - pridūrė jis.