Už šį rezoliucijos punktą balsavo 255 parlamentarai, mažiausias balsų skaičius sprendimui įsigalioti yra 226 balsai. Iš viso posėdyje dalyvauja 428 parlamentarai iš 450.

Tačiau Aukščiausioji Rada nepritarė rezoliucijos punktui dėl pakartotinų rinkimų gruodžio 12 d., būtent to siekė V.Juščenkos šalininkai.

Parlamentas taip pat balsavo už nepasitikėjimą Centrinės rinkimų komisijos darbu, kuris nesugebėjo atlikti savo funkcijų, kurias numato Konstitucija ir įstatymai. Už nepasitikėjimą CRK balsavo 270 parlamentarų.

228 balsais Aukščiausioji Rada priėmė nutarimą, kuriuo siūlo Ukrainos prezidentui iki gruodžio 1 dienos pareikšti savo poziciją dėl Centrinės rinkimų komisijos (CRK) narių įgaliojimų sustabdymo, o taip pat pradėti išankstines frakcijų ir grupių derybas dėl naujos sudėties CRK, kurią sudaro 15 narių.

Parlamentas taip pat priėmė nutarimą, kuriuo Konstitucinei komisijai iki gruodžio 3 dienos pavedama parengti ir parlamentui pristatyti įstatymo projektą dėl politinės reformos šalyje. Už nutarimą balsavo 271 parlamentaras.

307 parlamentarai balsavo už tai, kad Aukščiausioji Rada iki lapkričio 30 dienos priimtų sprendimą dėl Laikinos parlamentinės komisijos, kuri tirtų rinkimų įstatymo pažeidimus, sudarymo.

267 parlamentarai balsavo už pasiūlymą skubiai surengti V.Janukovičiaus ir V. Juščenko derybas dėl politinės krizės šalyje sureguliavimo. Parlamentarai taip pat pasisakė už tai, kad "Mūsų Ukraina" kreiptųsi į savo šalininkus, kurie iki bus pasiektas politinis abiejų pusių susitarimas nutrauktų valstybinių įstaigų ir institucijų darbą blokuojančias akcijas.