Skelbiama, kad visi nusikaltimai įvykdyti 1980–2002 m. Rytų Prancūzijoje ir Paryžiaus regione.

Prancūzijos spauda rašo, kad sulaikyto vyriškio bendrininkas Slimas Fezzani šiuo metu atlieka 20 metų bausmę už žmogžudystę. Dar keli su gėjų nužudymais galbūt susiję asmenys ieškomi.

11 homoseksualų su gyvybėmis atsisveikino Prancūzijos Alsace regione, keturi – netoliese esančiame Franche-Comté regione, o dar su trimis homoseksualais susidorota netoli šalies sostinės Paryžiaus. Pasak Prancūzijos laikraščio „Journal L'Alsace“, aukoms būdavo smogiama į galvą, o tada darbuojamasi peiliais.

Kokiomis aplinkybėmis homoseksualai būdavo užpuolami, neskelbiama. Žinoma tik tiek, kad sulaikytas prancūzas dažnai dalyvaudavo gėjų renginiuose, kuriuose būdavo persirengęs moterimi. Pasak kitų pranešimų, N.Panard'as buvo transvestitas.

Vakar N.Panard'as ir jo galimas bendrininkas S.Fezzani buvo apklausti netoli Mulhouse esančiame Montbéliard mieste. Po apklausos prokuroras Jeanas Marcas Gervasonas pareiškė, kad abu vyrai neigė kaltinimus ir kol kas „nėra jokių formalių įrodymų, kad minėti asmenys susiję su homoseksualų nužudymais“.

Praėjusio amžiaus devintajame dešimtmetyje Prancūzijos ir Šveicarijos pasienyje nužudytas ne vienas homoseksualas. Dauguma šių žmogžudysčių iki šiol neišaiškintos.