Pati I. Šimonytė sakė, kad kandidatų turi, bet jų teikti neskubės.

„Laikinai pareigas eis Monika Navickienė, kandidatų tikrai turiu, bet šiandien jokių pavardžių neįvardinsiu. Kaip prezidentas sakė, kad neskubės tvirtinti, taip aš patvirtinu, kad neskubėsiu teikti. Kadangi šiek tiek aptarėme lūkesčius, kurie būtų būsimam ministrui, tai pagalvosiu apie tuos lūkesčius ir tada pasiderinsim dėl kandidatūros papildomai“, – po susitikimo su šalies vadovu žurnalistams sakė premjerė.

Ji prezidentui žada pavardes pateikti kitos savaitės pradžioje. Pats šalies vadovas Gitanas Nausėda sakė neskubėsiąs tvirtinti naujo ministro ir kelia sąlygą, kad jis gebėtų išdirbti iki kadencijos pabaigos.

Delfi apklausė koalicijos atstovus, kaip, jų nuomone, atrodys naujo ministro paieškos ir kaip šie vertina visą situaciją su G. Jakšto atsistatydinimu ir jo pateiktais argumentais. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)