„Mes visi gyvenime prie kažkokių ribų artėjame, nuo kažkokių ribų tolstame, tai normalūs procesai. Rezultatus mes šiandien turime, kokius turime.

Pagal dabartinę situaciją mes neabejotinai tikėjomės, kad jie bus geresni, bet politika yra tokia profesija, kaip ir pats gyvenimas, yra banguojantis“, - kalbėjo V. Mazuronis.

Darbo partijos pirmininkas ne kartą pakartojo, kad yra atsakingas už blogus rinkimų rezultatus: „Mano postas šitoje vietoje yra pati mažiausia problema.

Už viską pirmoje eilėje turi atsakyti asmeniškai vadovai, ar tai būtų premjeras, ar prezidentė. Ko, deja, mūsų valstybėje nėra, bet Darbo partijoje aš pasistengsiu, kad tokia tradicija būtų. Tikrai Darbo partijos pirmininkas turės prisiimti atsakomybę ir aš tą pasiruošęs prisiimti už rinkimų rezultatus.

Partijos pirmininkas, aš, V. Mazuronis atsakingas už rezultatus, kurie yra pasiekti.

Aš ant nieko kaltės neverčiu. Kodėl tai įvyko? Buvo sudėtinga situacija partijoje, keitėsi pirmininkas, buvo dirbtinai išpūstos kai kurių mūsų žmonių, ministrų klaidos, tame tarpe gramatinės.

Buvo akivaizdus įsikišimas į rinkimų kompaniją specialiųjų tarnybų, prezidentės.

Bet net tokiu atveju partija ir partijos pirmininkas turėjo įtikinti rinkėjus. Kadangi to neįvyko, už viską atsakingas partijos pirmininkas V. Mazuronis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)