Pirmadienį daug kur debesys išiskirstys, pakils šiaurės vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį ir ryte, bus apie 7 laipsnius šilumos. Dieną saulės spinduliai orą sušildys iki 11 laipsnių. Šiauliuose visą parą vyraus skaidrus dangus. Nakties ir ryto metu temperatūra sieks 6–7, įdienojus 10 laipsnių. Pajūryje pirmoji paros pusė bus apniukusi. Dieną nušvis saulė. Termometrai fiksuos 10–11 laipsnių šilumos.

Antradienio naktis jau bus gerokai vėsesnė, įdienojus dangus apniuks. Pasisuks vakarų vėjas. Vilniuje ir Kaune, pirmoje paros pusėje, vyraus pragiedruliai. Temperatūra sieks 3 laipsnius šilumos. Dienos metu atplauks debesys, bus apie 10 laipsnių šilumos. Šiauliuose, nakties ir ryto metu, numatoma 2–5 laipsnių temperatūra, vyraus menkas debesuotumas. Įdienojus bus apie 11 laipsnių šilumos, saulę dengs debesys. Pajūryje, naktį ir ryte, temperatūra sieks 7–8 laipsnius, numatomi pragiedruliai. Dieną debesuotumas padidės, bus apie 11 laipsnių.

Trečiadienį vakarį keis silpnas rytų vėjas. Šalyje vyraus debesuotumas, žymesnių kritulių nenumatoma. Vilniaus ir Kauno apylinkėse dangus bus apniukęs. Temperatūra svyruos tarp 6–8 laipsnių. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, dulksnos nedidelis lietus, bus apie 6 laipsnius šilumos. Įdienojus dangumi plauks debesys, oras šils iki 7 laipsnių. Pajūryje visą parą vyraus didelis debesuotumas. Naktį ir ryte bus apie 5–6, dieną apie 9 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienio naktį temperatūra vietomis pasipuoš minuso ženklu. Daugelyje rajonų numatomi pragiedruliai. Vilniuje ir Kaune, pirmoje paros pusėje, bus apie 1–3 laipsnius šilumos. Įdienojus nušvis saulė, temperatūra kils iki 8 laipsnių. Šiauliuose, naktį ir ryte, termometrai fiksuos vos 1 laipsnį šilumos, numatomas apniukęs dangus. Dienos metu bus giedra, oras šils iki 7 laipsnių. Pajūryje dangus taip pat bus skaidrus. Naktį ir ryte temperatūra sieks 4–6, dieną 9 laipsnius šilumos.

Penktadienį galėsime mėgautis saulėtu, bet kiek vėsesniu rudeniu. Pūs pietryčių krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį ir ryte, bus giedra. Temperatūra svyruos nuo 0 iki 2 laipsnių. Dienos metu oras sušils iki 8 laipsnių. Šiauliuose taip pat debesys nepasirodys. Pirmoje paros pusėje temperatūra nukris iki –1 –0 laipsnių. Pajūryje visą parą vyraus giedras dangus. Naktį ir ryte bus apie 2–4, dieną apie 8 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , savaitgalį orai bus šiltesni, vyraus nedidelis debesuotumas.