Nacių medžiotoju įvardijamas centro vadovas Efraimas Zurofas laiške Vilniaus merui rašo, kad Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną pagrindine sostinės gatve žygiuos "neonaciai ir ultranacionalistai". Laiške taip pat prašoma rasti teisinę priežastį atšaukti eitynes arba nurodyti pakeisti eisenos maršrutą.

Tradicija tapusias eitynes Kovo 11-tąją Vilniuje rengia Lietuvių tautinio jaunimo sąjunga ir Lietuvių tautinis centras. Šių organizacijų išplatintame pranešime teigiama, kad eisena bus rengiama nuo Katedros iki Seimo rūmų. Anot Lietuvos tautininkų ir Lietuvos tautinio jaunimo sąjungos vadovo Juliaus Pankos, eitynės Vilniuje vyks Gedimino prospektu nepriklausomai nuo to, ar leidimas bus išduotas, ar ne. Tokios eitynės Vilniuje 2013 m. vyko be savivaldybės leidimo, 2014 m. jis buvo išduotas.

Šiemet eitynėse Lietuvos sostinėje laukiama nemažai dalyvių iš kitų šalių. Anot J. Pankos, atvykti į Vilnių pakviesti Ukrainos "Dešiniojo sektoriaus" atstovai, taip pat Latvijos, Estijos, Baltarusijos, Didžiosios Britanijos dešiniųjų pažiūrų aktyvistai.

Šiemet Kovo 11-ąją Lietuva minės Nepriklausomybės atkūrimo 25-metį.