Vokietijos žiniasklaida skelbia, neva per šį pokalbį Rusijos prezidentas įspėjo, kad Rusijos pajėgos per dvi dienas gali užimti Rytų Europos sostines.

„Ką tik buvo istorija, incidentas, kuris jau baigėsi. Daugiau mes nekreipsime dėmesio į panašius pranešimus“, - per radiją „Echo Moskvy“ pareiškė D. Peskovas, pažymi „Interfax“.

Anksčiau ketvirtadienį laikraštis „Suddeutschen Zeitung“ pranešė, kad P. Porošenka Europos Komisijos pirmininkui Jose Manueliui Barroso perdavė savo pokalbio su Rusijos prezidentu turinį

„Jei aš norėčiau, Rusijos daliniai po dviejų dienų galėtų būti ne tik Kijeve, bet ir Rygoje, Vilniuje, Taline, Varšuvoje ar Bukarešte“, - tokius V. Putino žodžius ketvirtadienį pateikė Vokietijos laikraštis „Sueddeutsche Zeitung“, kurį cituoja agentūra AFP.

Kada tiksliai įvyko šis V. Putino ir P. Porošenkos pokalbis, „Suddeutschen Zeitung“ nenurodo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (553)