Lietaus lašai nepasirodys, o vis aukščiau kildama saulė ne tik maloniai šypsosis, bet ir šildys orą. Po vidurdienio daugelyje vietovių temperatūra pasieks 16-19, Pietų Lietuvoje vietomis net 20-21 laipsnį šilumos. Baltijos jūros, bei Kuršių marių pakrantėje laikysis 13-15 laipsnių šilumą, nes jai kilti trukdys šaltesnis šalia telkšantis vanduo. Pūs nestiprus besikeičiančios krypties vėjas.

Velyknaktis numatomas beveik giedras. Orai išliks sausi. Pūs nestiprus pietryčių pietų vėjas. Žemiausia temperatūra neskubėdama nusileis iki 6–11 laipsnių šilumos.

Pirmosios Šventų Velykų dienos rytas taip pat bus mažai debesuota. Debesys rinktis pradės vidurdienį ir tikėtina, kad popietinėmis valandomis kai kur, daugiausia vakariniuose rajonuose jau sulauksime trumpo lietaus. Nors ir nedidelė, tačiau yra tikimybė, kad lyjant galėsime pamatyti žaibus bei išgirsti perkūniją. Vėjas kaip ir naktį pūs iš pietryčių, pietų, bei truputį sustiprės. Temperatūra dieną sparčiai kils. Antroje dienos pusėje termometrai išdrįs rodyti vasarišką 18-23 laipsnių šilumą.

Labai šilti orai žada išsilaikyti ir pirmadienį, antrąją Velykų dieną. Temperatūra naktį vėl svyruos tarp 6–11 laipsnių šilumos, o dieną pakils iki 17–22 laipsnių. Neramus pietinių krypčių vėjas pūs 7-12 m/s greičiu. Šis vėjas atgins aukštesnius ir didesnius debesis, tad ir naktį ir dieną vietomis trumpai palis, galima perkūnija.

Deja, vasariška šiluma džiaugsimės neilgai. Jau antradienį Atlanto ciklonas grąžins vėsesnius su lietumis orus.