Šeštadienį didesnių pokyčių nenumatoma: vėl daug kur snigs, temperatūra svyruos apie nulį. Daugelyje rajonų formuosis plikledis, tad vairuokite atsargiai. Vakarėjant pasisuks šiaurės vakarų vėjas, temperatūra smuktels žemyn. Vilniaus ir Kauno apylinkėse dažnai snigs. Nakties ir ryto metu šals iki –1 laipsnio. Dieną temperatūra svyruos tarp 0–1 laipsnio šilumos. Šiauliuose bus kiek vėsiau.

Pirmoje paros pusėje numatomas sniegas, spustels –1 laipsnio šaltukas. Dienos metu temperatūra nukris iki –3 laipsnių. Pajūryje nakties ir ryto valandomis snigs, bus apie –2–1 laipsnį šalčio. Dieną vyraus nulinė temperatūra, galimi pragiedruliai.

Sekmadienį oras bus vėsesnis, snigs kukliau. Pūs vakarų, pietvakarių krypties vėjas. Vilniuje ir Kaune, nakties ir ryto metu, termometrai fiksuos –3, dieną –1 laipsnį šalčio. Protarpiais negausiai pasnigs. Šiauliuose temperatūra sieks –4–2 laipsnius šalčio. Gausesni krituliai numatomi vakare. Pajūryje debesys dažnai drabstysis sniegu, šlapdriba. Naktį bus apie nulį, ryte ir dieną apie 1 laipsnį šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , ateinančią savaitę temperatūra kasdien kris vis žemiau. Antroje savaitės pusėje daugės pragiedrulių, vietomis naktimis jau bus apie –16 laipsnių šalčio. Panašu, kad šiek tiek atsipūtusi žiema vėl darbuosis iš peties.