O ji savo nagus parodys artimiausiomis paromis kaip reikiant sumažindama šilumą ir naktimis pasiųsdama šaltuką. Ką gi, panašu, kad tarp žiemos ir pavasario užvirs tikra kova.

Trečiadienį vietomis termometrai gali šoktelti ir iki 10 laipsnių. Tačiau dangumi vis keliaus debesys, galimas nedidelis lietus ir gūsingas pietryčių vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse vyraus nepastovus debesuotumas. Naktį numatoma 3–4 laipsnių temperatūra. Ryte ir dieną oras šils iki 7–10 laipsnių. Šiauliuose naktis bus giedra, termometrai fiksuos 2 laipsnius šilumos. Auštant pasirodys debesys, purkš lietus. Panašūs orai vyraus ir dieną. Temperatūra svyruos tarp 5–7 laipsnių. Pajūryje numatomas apniukęs dangus, bus apie 5–6 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienį daug kur palis, šilumos bus mažiau. Vis dar pūs neramus vėjas. Vilniuje ir Kaune, nakties ir ryto metu, varvės dangus, bus apie 5–6 laipsnius šilumos. Tačiau palaipsniui oras vės ir dieną tebus vos 2–4 laipsniai šilumos. Šiauliuose termometrai fiksuos 1–3 laipsnius šilumos, dangų gaubs lietaus pilni debesys. Pajūryje vyraus gausus debesuotumas, oras šils iki 3 laipsnių.

Penktadienio naktį daugelyje rajonų debesys krės sniegą. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, pirmoje paros pusėje bus apie 1 laipsnį šilumos, numatomas sniegas. Įdienojus vyraus pragiedruliai, temperatūra kils iki 3 laipsnių. Šiauliuose, naktį ir ryte, bus apie nulį, čia taip pat pasnigs. Dienos metu lynos, oras sušils iki 2 laipsnių. Pajūryje temperatūra svyruos tarp 2–3 laipsnių. Gausesni krituliai numatomi įdienojus.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , savaitgalio orai taip bus vėsesni, šeštadienio naktį daug kur spustels šaltukas.