"Pradžioje priėmiau šiuos žodžius kaip humorą, bet vėliau ji pakankamai tvirtai tai pakartojo", - BNS sakė laidos vedėjas Rimvydas Paleckis. Laida buvo skirta parapsichologijos ir ezoterikos temai.

Liberalų ir centro sąjungai priklausanti V.Lobačiuvienė BNS teigė dar nežinanti, ar kandidatuos į Seimą - tai apsvarstys su savo partija. Ji pridūrė, kad balotiruotųsi ne pagal partijos sąrašą, bet vienmandatėje apygardoje.

"Seniai noriu, bet kol kas nebuvo laiko", - lakoniškai apsisprendimą dalyvauti rinkimuose pakomentavo V.Lobačiuvienė.

Kalbėdama apie savo interesus ezoterikos ir parapsihologijos srityje, V.Lobačiuvienė teigė, jog tai - laisvalaikio, "klubinė veikla".

Liberalų ir centro sąjungos lyderis, Vilniaus meras Artūras Zuokas BNS teigė pažįstąs V.Lobačiuvienę kaip "sąjungos narę, labai šaunią moterį".

"Tai psichologė, sociologė ir įdomi asmenybė. O jos "vyriausiosios raganos" titulas - tai daugiau marketinginis apibrėžimas", - sakė A.Zuokas.

Pasak liberalcentristų lyderio, partija dar nepriėmė sprendimo dėl V.Lobačiuvienės kandidatavimo į Seimą.

Jo teigimu, Liberalų ir centro sąjunga neturi pozicijos parapsichologijos ir ezoterikos klausimais, tačiau "gerbia kiekvieno žmogaus poreikius ir įsitikinimus".

Kaip BNS sakė Liberalų ir centro sąjungos atsakingasis sekretorius Arūnas Štaras, partijos Vilniaus Senamiesčio poskyris neseniai iš principo parėmė V.Lobačiuvienės kandidatūrą balotiruotis kurioje nors vienmandatėje apygardoje.

"Kol kas V.Lobačiuvienė - rezerve, potenciali kandidatė. Kol kas nežinome, kokioje apygardoje ji keltų savo kandidatūrą", - sakė A.Štaras.