„Ten tikrai aš. Buvau net pamiršusi tokią nuotrauką, ji matyt, buvo mano socialinio tinklo nuotraukų galerijoje", - sako valstietė žalioji.

Seimo narė sako, kad nuotrauka daryta brolio namuose, kuriuose yra sukonstruota ąžuolo dekoracija. Ji daryta apytiksliai prieš dvylika metų.

„Tada mes šventėms Kalėdų vakarėlį. Jūs matote, šalia yra kėdė, sėdėjo mama, kuri išsigandusi, kad aš galiu neišsilaikyti, laiko už kojos. Tiesiog norėjau pasitikrint savo fizinius gebėjimus, ar ilgai išsilaikysiu", - sako L. Staniuvienė.

Ji pripažįsta, kad nuotrauka atrodo įdomiai: „Ten tikrai nestoviu aš ant stalo, o kybau virš stalo".

Parlamentarė pasakoja, kad šias Velykas šeima vėl šventė jos brolio namuose ir ji vėl kybojo ant tos pačios ąžuolo dekoracijos. Valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovė sako, kad tai netikėtas sutapimas.

„Mes susirenkame per šventes visi pasidžiaugti, turim dar mamą. Tai aš vėl pakybojau, pasitikrinau jėgas", - teigia L. Staniuvienė.

„Sakiau, prisimenate, prieš kažkiek metų kybojau ant šakos? Aš tikrai nepraradusi fizinių gebėjimų. Ten tikrai esu aš, bet nematau nieko blogo. Jeigu ant stalo ten matosi šampanas ar dar kažkas, tai tikrai mes nešvenčiam švenčių be alkoholio. Bet aš visada pasisakau už saiką ir laiką. Man alkoholis visada yra su saiku ir su laiku", - teigė parlamentarė.

Ji sakė visai nepykstanti ant Jogailos Morkūno, kuris sužvejojo šią nuotrauką socialiniuose tinkluose.

Biški gal nehigieniškai atrodo, kad aš ten virš stalo kybau. Bet ten nebuvo kažko... Jeigu aš būčiau girta, aš būčiau nukritusi. Žmogiškai sakau, tikrai nieko blogo nematau", - sakė L. Staniuvienė.