Su iš Rygos kilusiu latviu Denissu moteris gyveno Anglijoje, Doncasterio mieste, kartu augino dukrelę, abu dirbo maisto gamykloje.

Tačiau prieš pat Valentino dieną L. Liūlytę pasiekė žinia apie mylimojo mirtį. Policijos pareigūnai jo kūną naktį iš vasario 9-osios į 10-ąją rado „Williams Hill” lošimo namų tualete.

„Denisas buvo rastas policininkų. Jis buvo užrakintas visą naktį, nes nė vienas iš „Williams Hill” darbuotojų nesugebėjo prieš uždarydami lošimo namus patikrinti tualetų. Jis ten prabuvo nuo 17 val. vakaro iki kitos dienos 8:30 ryto. Vis dar laukiam tyrimų“, – guodėsi moteris socialiniame tinkle „Facebook“.

L. Liūlytė neslepia esanti sugniuždyta – prarado mylimą vyrą, o pinigų jo kūną grąžinti į gimtąją Latviją, kur jį planuoja laidoti, neturi.

„Pervežimas kainuoja 2500 eurų. Šeima negali surinkti tokios sumos per tokį trumpą laiką. Prašau, padėkite grąžinti Denissą į gimtinę, jo šeimai Latvijoje. Jeigu galite, prašau padėkite, kiekvienas euras ar svaras – labai svarbus“, – kreipėsi į galinčius padėti ji.