Beprasidedančiam kelionių ir pramogų sezonui siūlomos naujos įspūdingos nuolaidos, katalogai-gidai ir mokėjimo-nuolaidų kortelės. Sparčiau nei praėjusiais metais didėja pažymėjimų platintojų ir savininkų ratas.

Jaunimo informacijos biuras platina tarptautinius studento ir moksleivio pažymėjimus ISIC, jaunimo nuo 12 - kos iki 26-erių metų - "EUROŠį sezoną tarptautinių pažymėjimų nuolaidos teikiamos 350 vietų Lietuvoje ir keliasdešimtyje tūkstančių vietų 95-iose Europos ir pasaulio šalyse. Šie pažymėjimai populiarėja, nes Lietuvos jaunimas kasmet plačiau atveria duris į pasaulį. Statistinių tyrimų duomenimis bent kartą per metus svetur išvyksta per 300.000 jaunų žmonių iki 29-erių metų.

Pasak Rasos Mastauskaitės, Jaunimo informacijos biuro atstovės, šį sezoną jaunimo ir studentų laukia nemažai naujienų. Liepos pirmosiomis dienomis pirmąkart žada pasirodyti pirmasis "EURO Jame bus ne tik duomenys apie nuolaidas, bet ir kita jaunimui reikalinga informacija - ko reikia vykstant konkrečiai į Angliją ar JAV, kur svečioje šalyje kreiptis pagalbos, aktuali informacija apie laisvalaikį, gyvenimo būdą ir net socialinė informacija, pavyzdžiui, apie svaigalų poveikį", - pristato naujieną Rasa Mastauskaitė.

Šio ir kitų pažymėjimų suteikiamos privilegijos bei nuolaidos išvardintos šiomis savaitėmis atnaujintuose kataloguose ir interneto svetainėje www.lsyt.lt.

Bene daugiausiai Lietuvoje pasikeitė Europos jaunimo pažymėjimas "EUROEuropos jaunimo kortele "Euro