"Dėl vykdomos ažiotažo ir pjudymo kampanijos, nesuderinamos su žmogaus egzistencija, nukreiptos prieš mane kaip buvusį bendrovės administracijos vadovą, aš nutariau atsisakyti buto ir prašau sugrąžinti man pirminį įnašą", rašoma S. Labučio pareiškime įmonės generaliniai direkcijai.

Bendrovė ketina kuo brangiau parduoti S. Labučio butą.

Bet tai nekeičia Generalines prokuratūros, pradėjusios tirti buto įsigijimo aplinkybes, planų. Surinkusi įrodymų, reikalingų civiliniam ieškiniui, Generalinė prokuratūra rengs medžiagą civilinei bylai teisme iškelti.

Praėjusiais metais, nuostolingai dirbantys "Lietuvos geležinkeliai", Vilniaus centre, S. Konarskio gatvėje įsigijo naują modernų 113 kvadratinių metrų ploto butą su garažu.

Šį butą, už kurį bendrovė sumokėjo 274 tūkst. 260 litų, S. Labutis paprašė jam parduoti išsimokėtinai.

Perimdamas butą, buvęs vadovas sumokėjo dešimtadalį jo kainos, o likusi suma turėjo būti išmokėta per 15 metų, nenumatant jokių palūkanų.

Šių metų pradžioje įmonės vadovybė, įskaitant S. Labutį, buvo nušalinta, "Lietuvos geležinkeliams" pernai patyrus daugiau kaip 50 mln. litų nuostolio.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją