„Prisimenu, su V. Putinu buvome Kremliuje, jau po vidurnakčio, artėjo Liudmilos Putinos gimtadienis, o jis nebuvo paruošęs dovanos. Pasiteiravau, ko reikėtų? Jis man atsakė, gal turiu ką nors, ką būtų galima jai padovanoti“, – tinklalaidėje „Svečiuose pas Gordoną“ kalbėjo S. Pugačiovas.

Oligarchas ėmė rūpintis, kad pirmoji Rusijos ponia, dabar jau buvusi V. Putino žmona būtų tinkamai apdovanota. Jis paskambino savo padėjėjui, liepė skubiai pažiūrėti, kas yra dovanoms skirtame fonde.

Netrukus jis sulaukė skambučio, milijardieriaus pavaldiniai raportavo apie turimas dovanas, S. Pugačiovas prisiminė liepęs parinkti kuo brangesnius papuošalus, kad „viskas atrodytų puikiai“.

„Jie atvežė, aš padaviau V. Putinui. Jis pasižiūrėjo, įvertino, dar ištarė: „nieko sau“. Dabar net gerai neprisimenu, kas ten konkrečiai buvo – žiedas, auskarai ar dar kažkas. V. Putinas man padėkojo, sakė, jog viskas puiku, dabar bus galima pasveikinti“, – kalbėjo rusų milijardierius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)