Nufilmuotame vaizdo įraše Tbilisyje, Gruzijoje, matyti gausi susirinkusių žmonių minia. Lietuvos, Latvijos, Ukrainos vėliavomis mojuojantys gruzinai dalijosi mintimis apie Baltijos kelią, fone skambant Viktors Zemgals, Žilvinas Bubelio, Tarmo Pihrlap dainai „Bunda jau Baltija“, ir atkreipė dėmesį į dabartinę Ukrainos situaciją.

„Prieš 25-erius metus atsitiko unikalus dalykas – kas ketvirtas žmogus Lietuvoje, Estijoje ir Latvijoje susikibo rankomis ir pasipriešino imperijai. Aš visada jiems pavydėjau, kai mes – gruzinai, įkliūdavome į visus spąstus, paspęstus mums nuo 1990-ųjų. Dabar Ukraina kovoja už mūsų laisvę ir laisvę visos Rytų Europos“, - angliškai cituojamas vienas iš kalbėjusiųjų.

„Dabar mes turime civilizuotai pasirinkti – ar mes su civilizuotu pasauliu, ar su šio pasaulio priešais“, - kalbėjo kitas pašnekovas.

„Mes turime priešintis šiam veržimuisi su užsispyrimu, vertybėmis ir išsilavinimu. Aš manau, kad mes triumfuosime, nes blogis turi būti nugalėtas kartą ir visiems laikams“, – drąsiai rėžė kitas.