„Šiandien mūsų frakcija bendru sutarimu priėmė J.Ramoną ir H.Žukauską ir dabar mūsų frakciją sudaro dešimt narių. Jie kreipėsi į mus raštiškai, jiems priimtinos mūsų programos nuostatos, J.Ramonas nori realizuoti save žemės ūkyje ir, manau, kad jis turi visas sąlygas ir galimybes, kaip ir ponas H.Žukauskas“, - DELFI ketvirtadienį sakė Liberalų ir centro sąjungos frakcijos seniūnas Vytautas Bogušis.

„Motyvas yra vienas ir paprastas - aš niekur neperėjau, bet grįžau. Jūs Rembranto žinot paveikslą - „Sūnus paklydėlis“? Ir pas konservatorius aš tikrai nesiprašiau“, - DELFI ketvirtadienį teigė H.Žukauskas.

J.Ramonas sakė sulaukęs iš liberalcentristų palankiausių sąlygų.

„Aš visą gyvenimą dirbu darbą, susijusį su žemės ūkiu, kai buvo šneka su įvairiomis partijomis dėl perėjimo, tai visų klausiau, kiek kuri frakcija man leis laisvai veikti žemės ūkio srityje. Liberalų ir centro frakcija man suteikia visišką laisvę, kad galėčiau realizuoti savo įsitikinimus ir būti naudingas žemdirbiams. Be to, ir partija, ir frakcija pažadėjo atsižvelgti į mano siūlymus žemės ūkio srityje“, - teigė J.Ramonas.