Tai R.Paksas pareiškė Lietuvos nacionalinės televizijos tiesioginiame eteryje sekmadienį.

Pirminiais duomenimis, Vilniuje, kur dėl valdžios vyksta didžiausia kova, kol kas pirmauja Rolando Pakso vadovaujami liberaldemokratai, toliau rikiuojasi konservatoriai ir liberalcentristai.

Kalbėdamas per Lietuvos televiziją, liberalcentristų lyderis Artūras Zuokas teigė neatmetantis bendradarbiavimo galimybių nė su viena partija. Savo ruožtu liberaldemokratų lyderis R. Paksas tvirtino, kad koalicija su liberalcentristais "praktiškai neįmanoma".

„Net nereikia žiūrėti, kokia bus koalicija – reabilitacija jau šiandien yra įvykusi. Jeigu už partiją „Tvarka ir teisingumas“ balsuoja tiek žmonių ne tik Vilniuje, bet ir visoje Lietuvoje, tai neginkluota akimi jie mato, kad prieš 3 metus buvo įvykdytas valstybės perversmas, sąmokslas, ir ta neteisybė iki šiol dega ne tik mano, bet ir kitų žmonių širdyje. Ir šitas teisybės atstatymas – tai jau yra reabilitacija, o ar bus mero postas, ar bus daugiau merų, tai yra tik formalumas“,- žurnalistams sakė R.Paksas.

Anot jo, dalinai liberaldemokratų elektoratas – „žmonės, atkovoję nepriklausomybę ir tikėjęsi kitokios valstybės“. Liberaldemokratų lyderis sako, kad gerą partijos pasirodymą lėmė ne protesto balsai – anot jo, per paskutinį mėnesį partija pasipildė pusantro tūkstančio naujų jaunų narių.