Pirmasis numerio savininkas Vladimiras Grashnovas (buvęs bulgarų mobiliųjų telefonų bendrovės „Mobitel“, kuri suteikė šį numerį, valdybos pirmininkas) 2001 m. mirė nuo vėžio, būdamas tik 48-erių.

Nepaisant nepriekaištingo verslo reputacijos, nuolat sklandė gandai, kad jo vėžį sukėlė verslo konkurentai, panaudodami radioaktyvius nuodus.

Tuomet šis numeris buvo paskirtas Bulgarijos mafijos bosui Konstantinui Dimitrovui, kurį 2003 m. nušovė samdomas žudikas Nyderlanduose, kai K. Dimitrovas vyko patikrinti savo 500 milijonų svarų (2 milijardų litų) vertės narkotikų kontrabandos imperijos.

K. Dimitrovas, kuris mirė būdamas 31-erių, turėjo savo mobilųjį telefoną, kai buvo nušautas, pietaudamas su modeliu.

Teigiama, kad nužudymą užsakė Rusijos mafijos bosai, kurie pavydėjo sėkmingos jo narkotikų kontrabandos.

Tuomet telefono numeris buvo perduotas verslininkui Konstantinui Dishlievui, kuris buvo nušautas šalia indų restorano Bulgarijos sostinėje Sofijoje.

Prieš tai, kai buvo nužudytas 2005 m., nekilnojamojo turto agentas K. Dishlievas slapta vykdė masinę kokaino prekybą.

Jis mirė po to, kai 130 milijonų svarų (524 milijonų litų) vertės narkotikų siuntą, kuri turėjo būti pervežta iš Kolumbijos, perėmė policija.

Nuo tada laikoma, kad šis telefono numeris yra neveikiantis, kol policija vykdo K. Dishlievo nužudymo ir jo narkotikų kontrabandos bendrininkų bylos tyrimą.

Teigiama, kad dabar šis numeris yra panaikintas visam laikui. Juo skambinantys žmonės išgirsta įrašytą pranešimą, kad telefonas yra „už ryšio zonos ribų“.

„Mobitel“ atstovas sakė: „Mes neturime komentarų. Mes nediskutuojame apie individualius numerius“.