Vieną vaiką turintis tėtis pasistengė, kad jo 32 metų gyvenimo partnerė Tara Barber pravažiuotų pro šį plakatą kartu su savo viršininke, apsimetusia, kad jos vyksta į verslo susitikimą.

Kirpėja dirbanti išvaizdi moteris neteko žado, kai automobilis sustojo prie 10 m pločio plakato, iškabinto prie A34 kelio Vakarų Midlandso grafystės Valsalo mieste.

Plakate švietė poros nuotraukos ir užrašas: „Tara, tu pakeitei mano gyvenimą. Ar tekėsi už manęs?“.

Tuomet romantiškasis Paulas, kuris jųdviejų draugus ir šeimos narius sukvietė į kitą kelio pusę, priklaupė ant vieno kelio ir pasipiršo Tarai, kuri atsakė „taip“, rašo dailymail.co.uk.

Dujų sistemų montuotoju dirbantis Paulas, kartu su Tara gyvenantis Valsalo mieste, prisipažino, kad planuodamas šį siurprizą dvi dienas dėl nervų negalėjo užmigti.

„Tai buvo pats baisiausias dalykas, kurį man teko daryti. Prieš mane buvo tiek daug žmonių, bet buvau tikras, kad ji ištars „taip“, - pasakojo vyras.

„Dar niekada taip nesijaudinau. Dvi dienos iki penktadienio negalėjau užmigti. Žinojau, kad Tara tuo keliu važinėja į darbą, taigi paprašiau jos viršininkės, kad ji apsimestų, jog reikia važiuoti į verslo susitikimą, ir kad jos pro ten pravažiuotų“, - teigė jis.

„Kai jos privažiavo, ji liko apstulbusi. Manau, kad ji jaudinosi dar labiau, kai suvokė, kas vyksta“.

„Ji nieko nenutuokė. Maniau, kad bus ypatinga surengti didelį gestą. Norėjau pasipiršti kažkaip kitaip. Kiekvienas gali pasipiršti prie staliuko restorane ar namuose, bet aš norėjau, kad ji šį įvykį įsimintų“, - teigė jis.

Tara, iš ankstesnės santuokos auginanti šešerių metų sūnų Carricką, pridūrė: „Nieko apie tai nežinojau, tai buvo geriausiai išsaugota paslaptis“.

„Mano vadovė sustojo kelkraštyje. Pamaniau, kad įvyko kokia nors avarija, nes prie kelio būriavosi daug žmonių“.

„Tuomet ji pradėjo verkti ir aš išvydau plakatą. Man pakirto kojas, visai jų nebejutau. Neturėjau jokių dvejonių ir ištariau „taip“. Tai buvo nepakartojama, niekada to nepamiršiu“, - sakė Tara.

Kad pakabintų ant stendo milžinišką plakatą, Paulas penktadienį išvyko iš namų 4 val. ryto, Tarai pranešęs, kad buvo iškviestas skubiai remontuoti dujų nuotėkio.

Planuodamas šį siurprizą jis nuliūdo sužinojęs, kad jo nusižiūrėtą reklaminę erdvę keliems metams yra išsipirkusi bendrovė „Homeserve“.

Tačiau laimė, įmonė sutiko jam leisti pasinaudoti reklaminiu stendu.

„Jie buvo nuostabūs ir suprojektavo man plakatą ir padėjo surengti piršlybas“, - džiaugėsi Paulas.
Didelė minia šeimos narių ir draugų susirinko ant žolės kitoje reklaminio stendo pusėje. Jie pradėjo ploti, kai Paulas priklaupė ant kelio, o susijaudinusi Tara sutiko už jo ištekėti.