Kaip rašo by24.org, ji yra Dmitrijaus Peskvo – Rusijos prezidento Vladimiro Putino spaudos tarnybos vadovo – dukra.

Vaizdo klipą su seksualiais merginos judesiais savo paskyroje „Facebook“ svetainėje paskelbė garsus rusų opozicijos politikas Vladimiras Golyševas.

Jo teigimu, trumpą akivaizdžiai seksualinės potekstės vaizdo klipą Jelizaveta Peskova paskelbė savo asmeninėje „Instagram“ paskyroje.

Mergina ten paskelbė savo šiuolaikinių šokių treniruotės ištrauką.

Joje užfiksuota, kaip mergina mokosi atlikti vadinamąjį „twerk“ – ypatingą judesį sėdmenimis, skirtą seksualiai sužadinti vyrus.

Tai jau ne pirmas skandalas, kuriame dalyvauja nepilnametė V. Putino atstovo spaudai dukra. Prieš kelis mėnesius ji atliko panašų nepadorų (nors dar ne tokį) šokį kartu su skandalinguoju rusų atlikėju Sergejumi Zverevu, jo koncerto metu.

Kitos publikacijos Jelizavetos Peskovos „Instagram“ paskyroje ne mažiau intriguojančios.

Paauglė D. Peskvo dukra mėgsta fotografuotis toli gražu ne patriotinių Rusijos peizažų fone, o Vakarų Europoje, ypač Paryžiuje.
Dauguma jos nuotraukų – su akivaizdžia seksualine potekste.

Žinoma, tėvo karjerai toks Jelizavetos elgesys vargu ar pakenks. Užtat Orenburgo „bitutėms“ ir jų meno vadovams pasisekė mažiau: skandalinguoju pasirodymu neseniai susidomėjo Rusijos tiriamasis komitetas.

Atlikę vaikų šokio teatro patikrą, teisėsaugininkai išsiaiškino, kad dauguma šokėjų jaunesnės nei 18 m., o kai kurioms nėra net 16-os.
Tad galiausiai nevienareikšmiškas koncertas Orenburge baigėsi baudžiamąja byla dėl tvirkinamųjų veiksmų.