To nepasakysi apie Schulerį Bensoną ir Celestę Zendler – įsimylėjėlių porelę, kuri susituokė po to, kai 2009 metais S. Bensonas atsitiktinai pateko į jos paskyrą.

S. Bensonas tuo metu gyveno Arkanzase ir kartą per savo mobilųjį telefoną pabandė prisijungti prie savo „Facebook“ paskyros, pasakojo jis svetainėje „Reddit“.

Tačiau kai jis įvedė internete svetainės URL adresą, kažkokiu būdu jis atsidūrė Celestės Zendler, gyvenusios už daugelio kilometrų Kolorade, paskyroje.

Pora mėgino informuoti apie šią klaidą, rašydama iš vienas kito paskyrų. Galiausiai S. Bensonas nusiuntė C. Zendler pakvietimą draugauti ir tai padėjo jam atsijungti nuo jos paskyros.

C. Zendler priėmė kvietimą ir jie pradėjo susirašinėti. Galiausiai pora suprato turinti daug bendrumų ir susitarė 2013 metų birželį pasimatyti.

Jųdviejų pasimatymas baigėsi aistros kibirkštimis ir C. Zendler nusprendė persikelti į Arkanzasą, kad galėtų būti šalia S. Bensono.

Po metų, 2014 metų birželį, pora susižadėjo ir persikėlė gyventi į Pietų Karoliną, kur šių metų birželį susituokė.

„Dėl paprasto socialinės žiniasklaidos sutrikimo radau savo partnerę, savo geriausią draugę ir didžiąją meilę“, - rašė S. Bensonas.

Tuo metu vienas „Reddit“ vartotojas jų romanui pasiūlė pavadinimą: „Sutrikimas. Įsimylėjėlių iš sukeistų paskyrų istorija“.