Maža to, vėliau paaiškėjo, kad vedėjas neturėjo teisės jų sutuokti, todėl santuoka nėra teisėta.

Kaip rašo news.com.au, Casey ir Jessica O‘Donnell iš Ontarijo juos sutuokti sutikusį asmenį rado pagal skelbimą internete, tačiau paaiškėjo, kad George‘as Casselmanas nėra toks patyręs, kaip buvo tikėtasi: jis sugebėjo supainioti priesaikos žodžius, jam iš rankų iškrito žiedai. Vyras netgi pamiršo, kur vyksta tuoktuvių ceremonija.

Jaunosios teta Tracy Hanes vėliau internetinėje svetainėje „YouTube“ patalpino farsu virtusios ceremonijos vaizdo įrašą.

„Žiedai, kuriuos sumainėte, simbolizuoja visas jūsų vienas su kitu sudarytas santuokas“, – kalba G. Casselmanas.

Susirinkusiems į ceremoniją nervingai kikenant G. Casselmanas ir toliau painiojo tekstą, vos neišmesdamas iš rankų vestuvinių žiedų, o vėliau sutrumpindamas ceremoniją ir paskubomis pereidamas prie ceremonijos pabaigos.

Vėliau vienas vestuvinis žiedas vis dėlto iškrito jam iš rankų, tada jis žiedus padavė jaunikiui, o tada pamiršo, kur juos padėjo.

Prieš paskelbdamas jaunuosius vyru ir žmona, vedėjas supainiojo ir pavadino jaunuosius ponu ir ponia Jessica O‘Donnell.

„Vestuvės būtų mielos, jei ne vedėjas“, – pasakojo jaunosios teta T. Hanes.

„Jis elgėsi neįtikėtinai, patys matote vaizdo įraše – jis visiškai sugadino ceremoniją“, – sakė ji.

„Baisiausia buvo sužinoti, kad teisiškai jis negalėjo vesti vestuvių ceremonijos“, – tęsė T. Hanes.

Praėjus keliems mėnesiams po vestuvių jaunavedžiai sulaukė skambučio – jiems buvo pranešta, kad jų sąjunga nėra teisėta.

Dabar porai teks kreiptis į tesimą, kad jų santuoka būtų pripažinta teisėta – tai jiems kainuos 500 JAV dolerių (1376 litus).