Tuo tarpu kitose valstybėse nespėjus nuvilnyti vieno sekso skandalo bangoms, tuoj kyla naujas. Buvusio Amerikos Prezidento B.Clinton sekso skandalo eskalavimas daugeliui pasaulio žmonių net buvo spėjęs įkyrėti. Milijonai rusų net per televiziją galėjo stebėti, kaip jų generalinis prokuroras linksminasi su prostitutėmis.

Paskutinis, dar visai šviežas sekso skandalas užfiksuotas Joguslavijoje. Dėl kaltinimo lytiniu priekabiavimu valdančioji Jugoslavijos koalicija iš vicepremjero posto gegužės mėnesį atleido Vuką Obradovičių, kuris vadovavo korupcijos buvusioje vyriausybėje tyrimams. Lytiniu priekabiavimu jį apkaltino moterys iš jo pačio socialdemokratų partijos ir vyriausybės.

Latvijoje sekso skandalų taip pat nestokojama. Kaimyninėje šalyje vadinamasis pedofilijos skandalas rutuliojosi daugiau nei metus. Tuo tarpu Lietuvoje ramu. Nors kita vertus, galbūt toji ramybė labai apgaulinga, matyt, po mūsų valdžios atstovų antklodėmis vyksta nemažiau pikantiškos akcijos, tik Lietuvos “paparaciai” dirba silpnai ir nesugeba jų įamžinti.

Gana neoriginalūs yra ir vadinamieji intrigų meistrai, bei “pilkieji kardinolai”, kurie dar taip pat neatrado sekso arkliuko. Juk pakalbinus keletą brangių prostitučių, iš jų galima išgirsti tokių istorijų ir apie tokius žmones, kad ausys raitosi. Aukštų veikėjų meilužės dar taip pat nesusirgo Monicos liga ir iš savo spintų neskuba traukti įrodymų.

Apie įtakingų veikėjų “žaidimus” gal kiek daugiau informacijos nuteka tik iš gėjų bendruomenės.