Birželio 8 d. d. apie 8.30 val. Vilniuje, Liepkalnio g., degalinėje, šis vyras nuo prekystalio paėmė ir iš pardavėjos rankų išplėšė šešis pakelius cigarečių ir nesumokėjęs pabėgo.

Birželio 12 d. apie 14 val. Vilniuje, Rodūnios kelias g., jis, bandydamas išlupti parduotuvės kasą, trenkė pardavėjai per rankas ir, pavogęs penkis pakelius cigarečių, pasišalino.

Birželio 13 d. Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai kartu su kolegomis iš Viešosios tvarkos valdybos Mobiliosios kuopos ir Kriminalinės policijos žvalgybos valdybos sulaikė A. S. (gimusį 1986 m.), įtariamą plėšimu ir atvira vagyste. Įtariamasis uždarytas į areštinę, praneša Vilniaus policija.

Įtariamasis yra anksčiau teistas už panašius nusikaltimus, taip pat dėl auksinių grandinėlių nuo kaklo vagysčių. Šis vyras rugsėjo mėnesį paleistas iš įkalinimo įstaigos, tačiau į savo gimtąjį miestą Visaginą negrįžo, nusikalstamą veiklą tęsė sostinėje.

Policijos pareigūnai prašo asmenų, nukentėjusiųjų nuo šio įtariamojo, kreiptis į Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Andrių Rainatą tel. (8 5) 271 6619, el. p. andrius.rainatas@policija.lt arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.