Sostinės policijos duomenimis, apie 15.30 val. „Audi“ vairavęs vyras apdaužė tris automobilius. Vairuotojo automobilis taip pat gerokai apdaužytas.

Kaip pasakojo avarijos liudininkai, „Audi“ vairuotojas atlėkė didžiuliu greičiu nuo Šeškinės kalno ir rėžėsi į kitas mašinas. Dar nesėkmingai bandė pasišalinti, tačiau po to užsirakino mašinoje ir pagal garsiai grojančios rusiškos muzikos taktą beldė į langą.

Tai matę liudininkai suskubo pranešti policijai, o tuo metu pats vairuotojas nė neketino lipti iš automobilio.

Atvykusiems policijos pareigūnams teko paplušėti, kad vyrą iškrapštytų iš mašinos. Vairuotojas nesileido į kalbas, vargu ar realiai suprato, kas vyksta. Automobilio jis neatrakino ir neišlipo, kaip reikalavo pareigūnai. Tuomet policininkams teko išdaužti langą ir išvilkti vyrą iš automobilio.

Iškrapštę iš automobilio pareigūnai vairuotoją sutramdė tik paguldę ant žemės ir uždėję antrankius. Liudininkai stebėjo visą geram veiksmo filmui prilygstantį vaizdą.

Į girto vairuotojo sukeltą avariją teko skubėti ir ugniagesiams - pranešta, kad po smūgio viename automobilių kilo gaisras. Laimei, informacija nepasitvirtino. Atvykę gelbėtojai atjungė automobilio akumuliatorių.

O štai be medikų neapsieita. Jų pagalbos prireikė moteriai, į kurios automobilį rėžėsi „Audi“. Pats avarijos kaltininkas taip pat išgabentas iš įvykio vietos taip pat medikų automobiliu.